onsdag 10 augusti 2011

10 augusti - Maria

Nu är Guldhundens dagis öppet igen!
Ni som har varit här har sett våra fina, nymålade lokaler. Det har hänt en hel del under ledigheten! Vi tänkte be er kunder att hjälpa oss med lite inredning till nya fina dagis. Vi behöver:
  • Ett större matbord för personalen
  • En stor (helhög, gärna extra bred) hylla till foderrummet
  • Lakan, örngott och större handdukar att täcka soffor och bäddar med eftersom vi tvättar allt varje vecka nu och det går åt!
  • Selar till dagishundarna i alla möjliga storlekar eftersom vi hellre jobbar med sele på de som går bra i det då det är snällare mot kroppen på hundarna. Vi har köpt in några men inte täckt behovet ännu.
Så vet ni någon som ska flytta eller bara bli av med lite saker så hojta till! Det behöver givetvis inte vara i tiptop skick, bara det går att använda!

Vi ser verkligen fram emot hösten och har saknat era hundar hela sommaren. I höst finns det en del kurser att gå här och kunder på hunddagis har 10% rabatt på hela kursutbudet. Passa på! Kursutbudet finns på http://www.guldhunden.se/ under Kurser.
Vi har även Öppet hus 20 augusti då man har möjlighet att kika in bakom kulisserna, tävla om fina hundpriser och fråga om allt man vill. Mer om även detta på hemsidan!

Vi ser fram emot en härlig höst med era underbara hundar!
Hälsningar från hela personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar