måndag 12 september 2011

13 september - maria

Igår vågade vi inte ta med någon kamera ut för det ösregnade hela dan, och idag blir det nog samma sak i ovädret tyvärr. Som tur är för era hundar så har de dagisfröknar som älskar att vara ute i alla väder, även ösregn!
Denna vecka har vi några praktikanter som ska prova på att vara här och kanske få praktik längre fram. Vi vill ju vara säkra på att de som är här har samma sätt att hantera hundarna som vi, därför får de prova först. I nuläget har vi bestämt att My ska få vara här på torsdagar och fredagar under hösten. My är superintresserad av hund och ska utbilda sig till hundskötare för att i framtiden få jobb på hunddagis. Hon vill praktisera för att lära sig mer om den praktiska biten och få erfarenhet för att lättare kunna få jobb inom hund.

Om ni tycker att jag har verkat lite nere på sistone så är det på grund av min hund Oskar. Han är ju en omplacering från ett vanvårdsfall med medföljande rädslor, osäkerheter och stress. Nu har hans rädslor även börjat omfatta Skogås, framförallt pendeln och torget. Vi har jobbat massor med det här men tyvärr är rädslor extremt svåra att bli av med. Det gör också att han har varit mer stressad än vanligt inomhus.
Så om jag har verkar ledsen någon dag är det troligtvis på grund av det här.

Nu kommer snart resten av personalen och sen ska vi ge oss ut i höstvädret med era fina hundar som alltid får mig att bli glad!
Här kommer några mysbilder på hur det brukar se ut här när vi har lunch:

Fellini och Sixten myser

Chappik älskar denna bädd som är alldeles för liten för honom

Zeke snarkar

Sigge har favoritplatsen i en transportbur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar